»
»
»
»
»
PÀDEL | Galán-Lima i Marrero-Ortega es coronen en el World Pàdel Tour de València

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
World Pádel Tour Valencia 2019
Imagen de la Fonteta a rebosar en una de las finales del World Pádel Tour de Valencia 2019 (World Pádel Tour).

PÀDEL | Galán-Lima i Marrero-Ortega es coronen en el World Pàdel Tour de València

Imagen de la Fonteta a rebosar en una de las finales del World Pádel Tour de Valencia 2019 (World Pádel Tour).

A les 10:00 hores del passat diumenge 14 de juliol, es va emprendre la final femenina en la qual les nº1 van complir els pronòstics. La dupla de les Martes, Marta Marrero i Marta Ortega, s’enfrontava per cinquena vegada en la temporada a la parella formada per Alejandra Salazar i Ariana Sánchez.

Categoria femenina

La igualtat va ser la tònica dominant fins al cinquè joc, moment en el qual Marrero i Ortega van trencar el servei de Ale i Ari. Un avantatge que van mantenir fins al final del set, anotant-se el primer round per 6-3. No se’ls notava fines a Ale i Ari, i això es va reflectir en el marcador ja des de l’inici del segon set.

Un break ja en el segon joc va marcar diferències massa prompte. El cop el van acusar Salazar i Sánchez de manera clara i així ho deia el marcador de 5-0 amb el qual es van col·locar les “Martes”. Ho van intentar les número 2, però només van poder maquillar el lluminós, perquè van acabar sucumbint davant unes llançades i seguríssimes Marrero-Ortega que no van deixar cap escletxa a la reacció dels seus rivals, tancant el set per 6-2. Cinquè torneig que s’apunten aquest any.

Marta Marrero i Marta Ortega, nº1 del rànquing, conquisten el seu cinqué torneig de la temporada.

Marta Marrero y Marta Ortega
Marta Marrero y Marta Ortega, campeonas del World Pádel Tour Valencia 2019.

Categoria masculina

El públic esperava amb ànsia la final masculina i potser que fora més igualada que la de les dones. Apareixien en escena Ale Galán i Pablo Lima per a intentar frenar als argentins Adrián Allemandi i Agustín Gómez Silingo. Aquests últims s’havien mostrat molt sòlids i d’aquí la seua aparició en aquesta final.

Atès que Galán i Lima són parella de nova creació en aquest torneig, l’enfrontament amb Silingo i Allemandi era inèdit. I quin millor moment per a valorar forces que en una final. Van sortir a la pista en pla avassallador els argentins, guanyant el seu servei i trencant el dels seus rivals.

Ale Galán i Pablo Lima debuten com a parella guanyant el Open de València.

Però la dupla hispà-brasilera va contestar com ells saben fer-ho, igualant a dos jocs. I aquesta igualtat només podia acabar amb un tie-break elèctric. L’avantatge de 0-5 en favor d’Agustín i Tito gairebé és neutralitzat per Ale i Pablo, però al final va caure del costat argentí anotant-se el primer capítol per 6-7.

No es van relaxar Silingo-Allemandi en cap moment i fins a deu jocs consecutius es van disputar sense que ningú poguera trencar-li el servei al seu rival. Ho van fer in extremis Galán i Lima igualant el lluminós amb 7-5 en el segon set. La Fonteta, boja d’admiració per les quatre pales que estaven sobre el tapet blau, volia més pàdel i el va tenir.

S’han imposat en la final als argentins Adrián Allemandi i Agustín Gómez Silingo.

Ale Galán y Pablo Lima
Ale Galán y Pablo Lima, vencedores del World Pádel Tour de Valencia 2019.

El tercer capítol corria pels mateixos rumbs que la resta del partit jugat. Això sí, una mica abans que en el segon set, Lima i Galà van aconseguir el break que van defensar fins al final per a acabar imposant-se per 6-3 i portant-se el Open de València.

Va poder guanyar qualsevol, però Allemandi i Silingo, que han quallat un tremend torneig, poden estar contents d’haver jugat com ho han fet des dels setzens de final fins a la finalísima. Promet i molt la parella Ale Galán-Pablo Lima i ara seran uns dels rivals a batre en els pròxims tornejos.

Final molt renyida que va poder guanyar qualsevol.

Categorías Pádel