Pádel
»
»
»
»
»
Comença la lliga per equips 22/23

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Foto: FPCV.

Comença la lliga per equips 22/23

Foto: FPCV.

Tot està preparat per a l’inici, un any més, de la competició per equips més gran i prestigiosa de la Comunitat Valenciana.

Prop de 400 equips, més de 3.000 jugadors esperen ja amb ànsia l’inici de la lliga per equips FPCV. Deu categories divideixen per nivells a tots els participants.

En la primera femenina, els dos grups separen als sis equips participants, segons criteris geogràfics. Ipadel Elx, La Cala i TFA s’agrupen en el grup A mentre que Argentum Xàtiva, Interclub Meliana i Peri Esport, ho fan en el B.

En primera categoria masculina trobem a 13 equips dividits també en dos grups. Castelló Pàdel Sport, club de pàdel Borriana, Flow, el club de tennis de Bellreguard, Xàbia, Dénia i Mas dels Frares, Sporting de València, M1, La Cala, Padel Center el Pinós, TFA i Peñacañada conformen el grup d’elit.

La resta de categories estan conformades per 16 equips en segona femenina i 47 en masculina; 39 en tercera femenina i 73 en masculina; 43 en quarta femenina i 66 en masculina i 23 en cinquena femenina i 20 en masculina.

D’aquesta manera, durant setmanes es disputarà aquesta fase inicial que ha de concloure el 22 de gener. Els millors d’ací passaran a disputar els play-offs, del 3 al 12 de febrer i la fase final autonòmica està prevista per al cap de setmana del 10 al 12 de març de 2023 en Sporticity (Massanassa). Acabarem amb una fase final nacional on acudiran els equips campions de les tres primeres categories.

A cada jugador inscrit se li obsequiarà amb una tovallola exclusiva de la Lliga per Equips, mentre que als equips se’ls atorgarà un calaix de boles HEAD PRO S, pilota oficial de la competició i els millors seran recompensats amb cerveses artesanals Tyris.

Por Golsmedia

Categorías Pádel