El HC Cocentaina s'ha proclamat sobre la pista del Franciscto Laporta campió Autonòmic, per davant de CP Muro, CPP Raspeig i P. Alcodiam. Els alacantins van ser els millors dels quatre equips participants i van obtenir la plaça d'accés als Campionats d'Espanya. S'ha proclamat campió Autonòmic i serà
Orpesa ha acollit la primera prova de la World Inline Cup, una prestigiosa competició internacional que cita als millors patinadors del món. Més de mig centenar d'esportistes han lluitat per aconseguir la victòria en aquesta prova d'elit, on han participat
El pròxim cap de setmana arriba la quarta edició del Roller Marató Orpesa Internacional, la Fórmula 1 del patinatge de velocitat que reunirà en la localitat castellonenca gairebé 600 patinadors. Una xifra que suposa un increment del 20% respecte a l'edició de
El cap de setmana passat Berlín va acollir la setena i última prova de la World Inline Cup 2018, la Copa Mundial de Maratons. Una competició en la qual els corredors de la Comunitat Valenciana han aconseguit la glòria conquistant diversos títols. El castellonenc
El cap de setmana passat, 15 i 16 de setembre, la pista remodelada de la Bozada (Saragossa) va albergar dues competicions nacionals: el Campionat d'Espanya Infantil – Juvenil i la Copa d'Espanya Aleví de velocitat. Els clubs de la Comunitat Valenciana van
Els propers dies 28, 29 i 20 de setembre, Barcelona acollirà el Campionat d'Europa de Patinatge. El Comitè Nacional ha publicat aquest dilluns 13 d'agost la llista de preseleccionats per a un Europeu en el qual tindran lloc nombroses modalitats. Una
El Campionat d'Espanya de velocitat celebrat aquest cap de setmana a La Pobla de Vallbona, deixa als patinadors valencians amb un bon sabor de boca. Van aconseguir dos ors, tres medalles de plata i cinc bronzes. La gran protagonista de
Gran notícia per al patinatge valencià, ja que tant Kilian Gomis com Andrea Silva han estat convocats per al Mundial per la selecció nacional júnior, sent un gran premi al sublim treball que realitzen i que té com a marca
Kilian Gomis i Andrea Silva van ser els grans triumfadors valencians al XXVI Campionat d'Espanya de la modalitat de Lliure per a la categories de Junior i Sènior amb un or i una plata respectivament. La competició, que es va