»
»
»
»
»
PATINATGE | El HC Cocentaina ja té el bitllet per a “el seu” Campionat d’Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

PATINATGE | El HC Cocentaina ja té el bitllet per a “el seu” Campionat d’Espanya

El HC Cocentaina s’ha proclamat sobre la pista del Franciscto Laporta campió Autonòmic, per davant de CP Muro, CPP Raspeig i P. Alcodiam. Els alacantins van ser els millors dels quatre equips participants i van obtenir la plaça d’accés als Campionats d’Espanya.

S’ha proclamat campió Autonòmic i serà l’amfitrió del Campionat d’Espanya Fase Sector Sud

Després d’acabar la lliga regular com líders de la general, el HC Cocentaina va aprofitar la seva condició de “favorit” per a pujar-se pel cap alt alt del podi i sumar el títol, alhora de segellar la seva classificació directa per al Campionat d’Espanya Fase Sector Sud. És més, cal recordar que l’equip de la nostra Comunitat serà l’encàrrec d’albergar l’esdeveniment, ja que són els amfitrions.

Per part seva, tant CP Muro, segon classificat, i P. Alcodiam, com tercer, seran els encarregats de disputar la Fase Prèvia Sector que es durà a terme en la localitat alacantina de Sant Vicent del Raspeig. Allí, durant el dissabte 6 i el diumenge 7 d’abril, tots dos combinats lluitaran pel seu bitllet davant els equips classificats de la federació Andalusa.

CP Muro i P. Alcodiam hauran de disputar la Fase Prèvia Sector

Finalment, i pesi al bon joc realitzat, el CPP Raspeig es va quedar sense premi en quedar l’últim classificat dels quatre i no tenir l’oportunitat de lluitar per una mica més a nivell nacional.

Categorías Patinaje