Polideportivo
»
»
»
»
»
GOLF | Sergio García ja és llegenda

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

GOLF | Sergio García ja és llegenda

El golfista de Borriol, Sergio García, ha entrat en la llegenda del golf mundial.

La data del 9 d’abril quedarà per sempre en la història del millor jugador que ha donat este esport en la història de la Comunitat Valenciana.

Als seus 36 anys, a pocs mesos de passar per la vicaría, ha escrit el seu nom, el de Borriol i el de tota la provincia de Castelló, al llibre d’or de l’esport mundial.

I no va ser senzill: Sergio i l’anglés Justin Rose, aplegarem igualats, al mes alt de la classificació, després dels tres primers recorreguts. Sabien que diumenge es jugaven entre els dos el primer “gran” de la temporada.

I el recorregut s’encetà amb equilibri. El canvi al liderat era constant. Sergio, amb dos “birdies”, sumat a un “bogey” de l’anglés, l’hi donaven tres colps d’avantatge. Era el clot 5. Però, com era de preveure, el campió olimpic va reaccionar i aconseguí tres “birdies” consecutius deixant la distancia al marcador en res.

Era ben clar que la victòria era cosa de dos. Ni Rickie Fowler ni Thomas Pieters ni Jordan Spieth estigueren al nivell tan elevat que esta competició requeria.

Sergio va notar la pressió i va eixir del “tee” dels clots 10, 11 i 13 sense bona dirección en els seus llançaments inicials, no agafant els carrers. El mateix el passava a Rose, qui va regalar un “eagle” i un “birdie” que hi hagueren sigut mortals de necesitat.

La reacció del campió castellonenc no es va fer esperar. Va retallar distàncies al 14 i va fer un espectacular “eagle” al 15. Empat. Tot quedaba pendent per als ultims 3 recorreguts. Els nervis, a flor de pell.

Sergio es quedà curt amb el “putt” en el 16. Rose va probar el “bunker” al 17 i aplegaren empatats al definitiu 18. Res no es va moure del guió escrit. Desempat. I ahí, Sergio García va ser millor i aconseguí possar-se la jaqueta verda que cap valencià s’hi havia col.locat abans.

Categorías PolideportivoGolf