Polideportivo
»
»
»
»
»
»
ÚLTIMA HORA: ESPECTACULAR ESTRENA DE LA NOVA SECCIÓ POLIESPORTIVA A GOLSMEDIA

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

ÚLTIMA HORA: ESPECTACULAR ESTRENA DE LA NOVA SECCIÓ POLIESPORTIVA A GOLSMEDIA

Prepara’t perquè ja a arribat la revolució a Golsmedia. No sols futbol, tots els esports. Descobreix desde hui mateix un nou mitjà de comunicació que donarà suport també a la resta d’esports de la Comunitat.

La plataforma líder en informació del futbol regional de la Comunitat Valenciana amplia el seu radi d’acció i desde hui divendres 21 d’abril també oferirá una amplia cobertura de tots els esports que pugues imaginar: bàsquet, tennis, atletisme, pilota, ciclisme, hándbol, esport adaptat, natació, gimnàstica, carreres populars, motor i molt més…

Noticies, entrevistes, reportatges i resums de tots els esports de la Comunitat Valenciana:

La nova vessant poliesportiva de Golsmedia será integrament en valencià i en ella podràs trobar notícies, entrevistes, reportatges i resums dels esdeveniments esportius més importants que tinguen lloc a les províncies de València, Castelló i Alacant.

Tal i com va fer amb el futbol regional ara fa 7 anys, Golsmedia vol donar el protagonisme mediàtic que es mereixen els milers d’esportistes, clubs, federacions i institucions, molts d’ells desconeguts per a gran part de la societat, que amb esforç, sacrifici, talent i il·lusió están aconseguint destacar en disciplines esportives que no sempre tenen espai i reconeixement als mitjans de comunicació tradicionals.

Ja ho saps. Desde hui mateix, quan entres a www.golsmedia.com, a més de la millor informació del futbol regional de la Comunitat Valenciana, trobaràs també tot l’esport. ¡El teu esport, a Golsmedia!