»
»
»
GOLF | Carla Tejado asombra al golf valencià i guanya l’autonòmic

Uns dies després de que Sergio García es col.locara la jaqueta verda del masters, ha sigut al seu propi camp, al Club de Campo del Mediterráneo, on s’ha disputat el Campionat absolut de la Comunitat Valenciana.

I on una xiqueta, encara en edat cadet, la també castellonenca Carla Toledo, del Club de Golf Costa de Azahar, ha superat a tots els participants fent-se amb la victòria final.

El torneig va rebre no només les millores jugadores de la Comunitat sino també a les millors d’Espanya en tractar-se d’una prova puntuable per al rànquing mundial amateur. Per eixemple, varem vore a la segona millor jugadora del país, Hannah O’Sullivan.

La primera jornada va concloure amb Carla Toledo en segona posición amb a 72 colps, i el segon dia ja hi era colider amb 145. Després de presentar tarjetes de 72 i 71 colps a les jornades finals, va proclamar-se campiona amb un total de 288 colps.

Màxima regularitat per a esta jove de Castelló cridada a protagonitzar grans gestes al golf valencià. De moment, amb edat cadet ja és campiona absoluta de la Comunitat.