»
»
»
TENNIS | Les jovens promeses del tennis espanyol passen per Carlet

El club de tennis Carlet va acollir la prova del Circuit Nacional de jovens promeses.

Els millors jugadors de menys de 16 anys del panorama nacional van participar a la competició on Isabel Adrover va superar a la final a Uxia Martínez i en homens, Francisco Andreu guanyà a Carles Hernández.

Al lliurament de trofeus puguerem vore a José Luis Sanz, millor director d’Espanya d’escoles de tennis 2011 i qui va ser director del Club de tennis de Carlet per més de 20 anys, al president de la Federació de tennis de la Comunitat Valenciana, Antonio Martínez Cascales i a Adrián LLiso, president del club de tennis Carlet.

tenis interior ok ok

Unes pistes que comprobaren com Sergio Gutiérrez va proclamar-se campió de la 35 edició del obert de primavera Ciutat de Carlet. Va superar a la final a Carlos García per 7/6 i 6/4.

Gutiérrez, actualmente al numero 70 del rànquing espanyol va fer valdre el seu favoritisme, ja que partia com a primer cap de sèrie.