»
»
»
»
»
RUGBI | Javier Carrión: “Va a ser un partit de molta tensió”

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.
Foto de Pedro Marcet

RUGBI | Javier Carrión: “Va a ser un partit de molta tensió”

Foto de Pedro Marcet

Diumenge vinent, l’equip de rugbi de La Vila por tornar a la División de honor A, després d’uns anys als que la Comunitat Valenciana ha estat orfe en la màxima categoría del rugbi espanyol.

Serà al “Campo del pantano”, també anomenat “rugby stadium” com a reclam per als molts turistes que s’acosten a vore jugar a l’equip alacantí. A les 12 del migdia es disputa el partit de tornada de la final per l’ascens entre el Club de rugbi de La Vila i els Aparejadores de Burgos. Al partit d’anada, victòria valenciana per 16 a 20.

Javier Carrión és el capità de La Vila, l’home que te que portar la tranquilitat al grupo que sap que està a 80 minuts d’aconseguir una gran fita. “L’equip està duent be la setmana, amb la tensió habitual d’una final, però amb control. Estem contents perquè hem arribat aci i estem molt a prop de l’objectiu”.

Ha sigut una temporada llarga, on La Vila sempre ha mostrat un alt nivell competitiu. “Crec que hem fet el deures durant tot l’any, ara només tenim que polir detalls. No hem guanyat res, aixi que tenim que estar concentrats i mes forts que mai”.

Per a Carrión, el partit davant el conjunt burgalés “será molt fisic. Tenim que ser molt actius, moure el baló, ser contundents en defensa, molt guerrers. Va a ser un partit molt interesant”.

El capità de La Vila fa una crida a l’afició

Finalment, el internacional també ha tingut paraules per a l’afició de Vila-joiosa i tota la Marina baixa: “Els demane que vinguen. Estic segur que ens poden donar eixa espenta tan important per a guanyar el partit. Tenim moltisimes ganes i crec que podem donar una gran alegría els aficionats que ens han estat seguint tota la temporada. Esperem no decebre i regalar-los este ascens tan dessitjat”, conclou Javier Carrión.

És el partit més important de l’any, el moment de fer collita. El premi no és menor. Tornar a la División de honor A del rugbi nacional.

Categorías PolideportivoRugby