»
»
»
»
»
RUGBI | Les Abelles i CAU València continuen al capdavant de la Divisió d’honor B

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

RUGBI | Les Abelles i CAU València continuen al capdavant de la Divisió d’honor B

Quarta jornada de lliga a la divisió d’honor B de rugbi on els equips de la Comunitat Valenciana continuen brillant.

El derbi d’esta jornada estigué a Cullera on el Tecnidex València va guanyar al Juan Palomares front el Inter RC per un contundent 5-33. D’esta forma el conjunt de la capital equilibra el seu balanç de victòries i derrotes (2/2) mentre que l’equip de la Ribera Baixa continua com a cuer de la competició amb quatre derrotes.

Les Abelles i CAU continuen el colze a colze amb el que han iniciat la lliga i no cedeixen encara que el lideratge és per a Les Abelles amb 20 punts pels 19 del CAU per allò dels bonus ofensius. En esta jornada, Les Abelles va agranar a Quatre Carreres el BUC Barcelona per 32 a 3 en un partit molt complet mentre que el CAU tampoc tingué problemes per a desfer-se al camp del riu al Barbarians de Calvià per 17 a 0. Son els liders indiscutibles de la divisió d’honor B fins ara.

El millor partit de la jornada va disputar-se a Barcelona on el UE Santboiana va superar l’ANDEMEN Tatami per un ajustat 30-27 on els valencians vas aconseguir quatre assaigos però van notar en excés les expulsions temporals que van patir. Tercera derrota de la temporada per al Tatami.

Categorías PolideportivoRugby