»
»
»
»
»
TAEKWONDO | Cita amb les arts marcials a Benicàssim

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

TAEKWONDO | Cita amb les arts marcials a Benicàssim

Al llarg de tota la jornada de hui tindrà lloc a Benicàssim la dotzena edició de l’Open internacional de taekwondo amb la participació de més de 600 esportistes de totes les edats, a més de 200 tècnics i 80 àrbitres. Hi participaran més de 50 clubs provinents de Galícia, Balears, Canàries, Madrid, Catalunya, Euskadi, Aragó, Castella La Manxa, Castella Lleó i la Comunitat Valenciana, a més d’algun club francés.

Esta competició és un event ludic i esportiu on més de 2.000 persones entre participants i familiars visiten Benicàssim i gaudeixen de l’event esportiu, de les platges i de la ciutat. El diputat d’esports de la Diputació de Castelló, Luis Martínez ha explicat que «esta competició atrau a bona part dels participants de fòra de la província. Estem parlant d’un impate económic d’una 180.000 euros per un dia de competició».

Cal destacar la participació d’equips castellonencs com ara Distrito-10 de Castellón La Vila de Vila-real, Granjo de Vilafames, Granjo d’Orpesa, Granjo de Sant Joan de Moro, Virgilio de Borriana i Granjo de L’Alcora, amb la possibilitat de donar als esportistes la posibilitat de mesurar-se amb taekwondistes campions d’Espanya i medallistes internacionals. L’Open aprofitara per a retre homenatge a Ceyen Brito, recent Campiona del mon cadet a Egipte i campiona d’Espanya júnior 2017.