»
»
»
»
»
»
VÍDEO ENTREVISTA | Maite Girau: «A l’Ajuntament de València treballem per a promocionar l’esport perquè millora la nostra salut»

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

VÍDEO ENTREVISTA | Maite Girau: «A l’Ajuntament de València treballem per a promocionar l’esport perquè millora la nostra salut»

València és, per la seua climatologia privilegiada i les seues instal·lacions, una ciutat perfecta per a practicar qualsevol tipus d’esport. A banda d’albergar diferents esdeveniments esportius, com el passat cap de setmana la final de la Supercopa d’Espanya de Waterpolo femení o la Volta a Peu de les Falles, milers de valencians practiquen disciplines esportives competitives o lúdiques per tot el cap-i-casal.

Esta setmana en Golsmedia hem parlat amb Maite Girau, regidora d’Esports de l’Ajuntament de València per a repassar l’actualitat esportiva de la ciutat i conéixer les programes que estan desenvolupant per a fomentar i millorar els esports a la ciutat.

DSC01559

Quin és l’estat de forma de l’esport a la ciutat de València?

València té una activitat esportiva que gaudeix de bona salut. A l’Ajuntament treballem per a promocionar l’esport i que cada volta més gent practique activitat física i faça esport.

Treballem per visibilitzar l’esport femení i que s’incorpore la diversitat a la pràctica esportiva. Volem aconseguir major protagonisme com a seu d’esdeveniments esportius que donen valor a la ciutat.

Captura de pantalla 2017-10-19 a las 12.13.58

Per qué és important fer esport?

L’esport contribueix a millorar la nostra salut. Per això treballem per a fomentar-lo entre els més menuts. És una manera de treballar per a construir un millor futur per a la nostra ciutat.

Hem començat un programa que es diu “Esport i Salut”. Qualsevol persona a qui el seu metge li prescrivira fer esport per a millorar la seua salut, podrà fer ús de les instal·lacions municipals gratuïtament.

Captura de pantalla 2017-10-19 a las 12.16.54

Vosté sempre diu que li agrada anar a veure tot tipus d’esports. Per què?

El treball polític no es pot concebre sense estar en els escenaris on es desenvolupa l’esport. A mi m’agrada anar a totes les que puc perquè em permet conéixer els esportistes, saber les seues inquietuds i motivacions.

Quina valoració fa de l’aposta de Golsmedia per la informació poliesportiva?

Que Golsmedia done cobertura a l’activitat esportiva de la ciutat és fonamental. Gràcies a vosaltres els esports minoritaris tenen una plataforma de difusió per arribar a més gent. Crec que és un projecte amb molt de futur i teniu tot el suport de l’administració municipal.

 Captura de pantalla 2017-10-19 a las 12.18.13