»
»
»
RUGBI | El CAU València, tot i patir, continua imparable al capdavant de la lliga

El CAU València ha sumat la cinquena victòria consecutiva front el CR L’Hospitalet per 27 a 18 per a continuar al capdavant de la divisió d’honor B.

Cinc de cinc, però patint. Partit molt dur i treballat davant un equip català que va posar la victòria molt complicada fins la fi de l’encontre. La primera part va estar dominada per les defenses, sobre tot la de CAU que va deixar l’atac de L’Hospitalet a zero mentre l’atac funcionava. Als 16 minuts, assaig d’Andrés Martínez per a obrir el marcador. Després, drog de Chel Ortega i un nou assaig de Nico Brazy deixava el 15-0 amb el que s’arribava a la pausa.

La segona part sigué diferent. L’Hospitalet eixqué a per tot, forçant les errades locals. Així, un parell de transformacions de colps de càstic reduïren les distàncies al marcador fins que un nou assaig de Folson tornava a donar la tranquilitat a l’equip valencià. Però encara hi haurien més emocions: Dos assaigos consecutius de L’Hospitalet comprimien el marcador fins a un inquietant 22-18. Dubtes al CAU i final de partit trepidant que va resoldre Chel Ortega amb un assaig final per al definitiu 27-18.

Victòria molt treballada i patida per al CAU València que continua invicte a la lliga.