»
»
RUGBI | El CAU València supera sense problemes l’Inter Alzira

Victòria còmoda per al CAU per 57 punts a 10 front l’Inter d’Alzira.

És la sisena victòria de la temporada per al CAU front a un conjunt ribereny que lluità tots els balons però, hui per hui, és gran la diferència entre el segon classificat de la lliga i el cuer. El CAU va ser superior en tot i l’Inter va donar la cara en tot moment.

La primera part va ser de gran força pels dos equips, amb moviments ràpids, però quan el CAU començà a moure el baló amb velocitat, el seu joc a al mà va provocar tres assaigos per a Antonio Catalán, Javier Alfonso i Alex Lacomba i les transformacions de Chel Ortega colocaven el 21-0 al marcador que retallà Sieres per a arribar al descans amb el 21-5 al marcador.

El segon acte fa ser igual que el prmer amb més assigos per al CAU aconseguits per Moure, Silvestre, Ortega, Mestre, Andrew i Blazy en dos oportunitats. També ho va aconseguir Inter Rugby per a deixar el marcador final en 57-10 enun partit sense massa història.