»
»
»
RUGBI | El CAU València guanya a Barcelona i continua segón a la lliga

El CAU València ha sumat una nova victòria, per 14 a 24, al barri barcelonés de Poble Nou i continua a la segona plaça de la divisió d’honor B de rugbi per darrere de Les Abelles.

Sigué un partit on el CAU va demostrar la seua superioritat als primers 40 minuts i després va patir al joc però no pel resultat. Poble Nou és un equip amb més fisic que el CAU, que tenis que resoldre els problemes de desigualtat davant un conjunt poderòs. I ho va fer des del primer minut, quan Ricky anotava un drop i poc després Cooke assaigava. L’habilitat i velocitat al joc, amb un gran moviment del baló oval, feia que el conjunt valencià dominara el partit fins l’assaig amb transformació del conjunt català just abans del descans.

La segona part al camp de La Mar Bella sigué diferent. El CAU va patir i només va aconseguir tres còlps de càstic anotats per José Angel Ortega. Un bon treball que va ser prou per a sumar la setena victòria de la temporada en huit jornades i consolidar-se a la segona posició de la taula classificatòria.