»
»
»
»
»
TENNIS TAULA | El Mediterràneo fitxarà un jugador xinés per a buscar eludir el descens

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

TENNIS TAULA | El Mediterràneo fitxarà un jugador xinés per a buscar eludir el descens

El Club de tennis taula Mediterràneo de Valènvia va a reforçar-se amb un jugador xinés de cara a la segona volta de ls Superdivisió masculina. Foto: José Royo.

I és que el mercat d’hivern es fa imprescindible per a tractar de redreçar el romb d’un equip que necesita d’una ajuda extra per a superar la roïna primera volta, millorar en el que resta de competició i tractar d’obtindre la salvació. Després de disputar-se set jornades de lliga, el Mediterràneo només suma dos punts i és cuer de la taula de la classificació.

De la Xina a València passant per Múrcia

José Gómez, entrenador del club valencià de tennis taula, es troba en negociacions amb alguns jovens jugadors xinesos que s’entrenaràn amb el jugador internacional Jesús Cantero, a Múrcia, i jugaràn amb el Mediterràneo. Segons Gómez, «davant de les dificutats que tenim per a incorporar jugadors asiàtics, s’ens presenta esta oportunitat de mercat gràcies a la col·laboració del centre de tecnificació que dirigeix a Múrcia Jesús Cantero».

Encara que les negociacions estàn prou avançades, «encara no podem confirmar el nom del futur membre del Mediterràneo, però si garantim que aportarà un plus de qualitat per a pelear amb els equips de la Superdivisió».

Donar un bot de qualitat

 Este fitxatxe d’un jugador asiàtic donarìa un bot de qualitat al conjunt valencià que per a enguany ha fitxat al cubà Reinier Cabezas i al serbi Bojan Milosevic, que acompanyen als dos jugadors que continuen de la temporada pasada, l’alacantí Libre Sancho i el xinés Liu Jing.

Està prevista la confirmació d’esta incorporació a les properes setmanes per a començar a jugar d’immediat.