»
»
»
»
»
RUGBI | Preparats per a una nova entrega del colze a colze entre Les Abelles i CAU

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

RUGBI | Preparats per a una nova entrega del colze a colze entre Les Abelles i CAU

Ultima jornada de la primera volta de la divisió d’honor B del rugbi espanyol i nou episodi de la lluita pel lideratge entre dos equips valencians: Les Abelles i CAU.

Les Abelles han guanyat els 10 partits disputats i superen per 8 punts al CAU que només ha caigut front els liders. A més, els dos partits s’han programat per a la mateixa hora, les cinc de la vesprada. Uns al poliesportiu de Quatre Carreres i els altres al camp del riu. Les Abelles, ja amb el titol de campions d’hivern a la butxaca, vol fer història aconseguint tots els punts en joc, incloent els bonus, 50 punts en 10 encontres. En front, tindrà esta vesprada al filial de l’UE Santboiana, equip de la part mitjana de la classificació i tindrà algunes baixes al seu equip com ara Alberto Ruíx i Miguel Bermejo, convocats per la selecció sub20. Tornarà Curu Michan després de quatre setmanes de baixa.

Per la seua banda, el CAU tractara de retallar distàncies amb el lider. Juga amb el Sant Cugat, cinquè classificat a la lliga. Per al tècnic valencià Ricky Andrew, «tanquem una gran primera volta de competició però més enllà dels resultats, el més important és vore l’implicació i el treball d’este grup de jugadors». Per a l’entrenador irlandés encara «hi ha marge de millora. Hem creixcut i disfrutat junts del rugbi i a la segona volta segur que seguirem siguent un equip molt competitiu».

Vesprada de passió pel rugbi a la ciutat de València.

Categorías PolideportivoRugby