»
»
»
RUGBI | Segona derrota de la temporada per al CAU València

El CAU València va caure derrotat en la seua visita al camp de La Foixarda pel BUC de Barcelona per 24 a 20.

Inesperada derrota del conjunt valencià front el penultim classificat del grup B de la divisió d’honor B del rugbi espanyol. No li han sentat gens be els torrons a l’equip de Ricky Andrew. Als set minuts ja estaven els catalans per davant al marcador després de l’anotació de Vallés. El CAU va refer-se i inclús al descans va arribar per davant al marcador 10-15 tot i patir tres expulsions temporals.

La segona meitat tingué clar color català. L’equip de Xavi Carrasco pugué voltejar el marcador amb un assaig de Pistone i aconseguir l’avantatge definitiu amb un colp de càstic de Más. Amb esta derrota, el CAU s’allunya del lider de la competició, Les Abelles, ja a 10 punts, amb un partit més disputat.