»
»
»
»
»
RUGBI | La divisió d’honor B es prepara per a una nova jornada apassionant

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

RUGBI | La divisió d’honor B es prepara per a una nova jornada apassionant

Nova jornada de la lliga de divisió d’honor B per al rugbi valencià amb partits trascendents.

Com el que jugara el lider, Les Abelles, rebent a Quatre Carreres, el tercer classificat, el Fénix de Saragossa, equip molt reforçat amb jugadors francesos i que començara a les cinc de la vesprada. Les Abelles els guanyaren a la primera volta per només dos punts i compta amb la baixa de Cosmin Matei i el dubte del capità Curu Michán.

En tot càs, l’avantatge de 15 punts sobre el segón classificat, el CAU, els permet jugar amb certa tranquilitat, que, per la seua banda, jugara a la mateixa hora a L’Hospitalet en el tercer partit fòra de casa al mes de gener i els dos anteriors van concloure amb derrota per al CAU. Per això el còs tècnic només pensa en tornar a guanyar lluy del camp del riu. «És veritat que gener està fent-se llarg però viatgem amb l’idea de guanyar el partit. No estem jugant igual a casa que fòra la qual cosa ens penalitza però és una bona oportunitat per a canviar esta ratxa» assegura Ricky Andrew, entrenador del CAU.
El quinze valencià tornara a ser diferent per les baixes que pateix l’equip però la confiança en el jove planter continua intacte. «Les absències ens fan canviar l’equip però no la filosofia i açò és l’important, jugar com sabem. És cert que la setmana pasada no ferem un bon partit i no tenim que tornar a cometre les mateixes errades», deia el tècnic irlandés.

Per la seua banda, el Tecnidex València jugara a Barcelona front el Poble Nou, l’ANDEMEN Tatami rebrà al camp del riu el Barbarians de Calvià i l’Inter jugara al Juan Palomares front el BUC de Barcelona.

 

Categorías PolideportivoRugby