»
»
»
»
»
TENNIS TAULA | El Mediterràneo es juga gran part de la salvació demà a Manises

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

TENNIS TAULA | El Mediterràneo es juga gran part de la salvació demà a Manises

El Club de tennis taula Mediterràneo, cuer, buscara demà la primera victòria de la temporada front a l’UCAM de Cartagena, penultim classificat de la Superdivisió masculina. Foto: José Royo.

Serà, a més el debut de Qiyao Han. A les 12 del migdia, a Manises per la disputa de les copes del Rei i de la Reina d’atletisme al velòdrom Luis Puig, habitual canxa del conjunt valencià. És un partit clau per a tractar d’evitar el descens de categoria.

L’equip valencià que encara no ha aconseguit cap victòria després de la primera volta, encara manté les esperances de salvació però tindra que sumar front el conjunt murcià, també molt necesitat de punts. La gran novetat del grup de José Gómez sera la presència del jove xinés Qiyao Han, fitxat fa unes setmanes amb l’objectiu de convertir-se a la peça clau  a la segona volta del campionat.

Este jugador asiatic tractara d’aportar els punts que s’han resistit a la primera volta. I ho fara al costat de l’alacanti Libre Sancho i del cubà Reinier Cabezas. Ells seran les pales valencianes per a l’enfrontament de demà entre els dos ultims classificats de la superdivisió masculina de tennis taula.