»
»
»
»
»
TENNIS TAULA | Nova derrota per al Mediterráneo que complica les opcions de permanència// FOTOS

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

TENNIS TAULA | Nova derrota per al Mediterráneo que complica les opcions de permanència// FOTOS

Catorze jornades de lliga disputades, cap victòria i només dos punts a la classificació és el balanç del CTT Mediterráneo en el seu debut a la superdivisió masculina de tennis taula. Reportatge fotogràfic: Paloma Navarro.

A més, la diferència amb el Cajasol Hispalis es ja de cinc punts, amb la qual cosa, la salvació està molt lluny. I més després de la derrota de hui front el CER L’Escala per dos a quatre. I això que les coses van començar reialment bé per a l’equip valencià perquè el xines Qiyao Han superava a Carlos Vedriel per tres sets a un, però després han vingut les derrotes del cubà Reiner Cabezas, primer, i de l’alacantí Libre Sancho després per a que el marcador capgirara fins l’un a dos.

Reiner Cabezas es va refer de la seua derrota i va empatar el partit a dos victòries però tot quedà en res després de l’inesperada derrota de Qiyao front el portugues Pinho. Amb dos a tres Libre Sancho tenia l’oportunitat de rescatar un punt però també ha caigut, esta volta front a Berglund deixant així sentenciat el partit, i quasi el descens.

 

Mediterráneo-L'Escala de tennis taula ( Paloma Navarro)