»
»
»
»
»
TENNIS TAULA | El Mediterràneo esgota les seues opcions de salvació

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

TENNIS TAULA | El Mediterràneo esgota les seues opcions de salvació

Només sis jornades per a la fi de la temporada a la superdivisió masculina de tennis taula i el Mediterràneo de València continua esgotant les seues escases opcions de permanència a l’elit nacional. Foto: José Royo.

Cap victòria, quatre empats i 12 derrotes és el bagatge de l’equip valencià en el seu debut a la màxima competició del tennis taula espanyol. Tot i l’espectacular incorporació del jugador xinés Qiyao Han, que només ha perdut un partit des del seu debut i ha donat un altissim percentatge dels punts del Mediterràneo, el cap de setmana passat només va poder empatar front el Arteal de Santiago. Als dos punts de Han cal sumar el que va abastar el cubà Reiner Cabezas, qui va caure al partit que li hauria donat la primera victòria lliguera per dos punts a tres front a Rodrigo Gilabert. Per la seua banda l’alacantí Libre Sancho va perdre els seus dos partits.

Amb la salvació a cinc punts, el Mediterràneo està obligat a guanyar, al menys, 3 dels 6 partits que té per davant. La propera cita sera diumenge, a les 11 del matí, front el Villagarcía Cocinas Bulthaup, que ocupa el sisé lloc de la classificació amb 16 punts.