»
»
»
»
»
JIU JITSU | La Comunitat Valenciana segona per Comunitats Autònomes al Campionat d’Espanya Absolut

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

JIU JITSU | La Comunitat Valenciana segona per Comunitats Autònomes al Campionat d’Espanya Absolut

El passat diumenge 25 de març va finalitzar el Campionat d’Espanya Absolut de Jiu Jitsu, on la Comunitat Valenciana va guanyar un total de 15 medalles, fet que els va col·locar segons al caseller per comunitats autònomes. Foto: FJCV.

Les medalles es van repartir en 3 ors, 6 d’argent i 6 de bronze en les distintes modalitats, pesos i categories que participaven. Destaquen els metalls daurats de Murad Hayrapetian en ne waza masculí -85 kg, Jordan Lavanda en lluita masculina – 56kg i els germans Boris i Hugo Murillo en Duo Show masculí.

Els metalls d’argent va ser per al propi Murad Hayrapetian en lluita masculina -85 kg, Marcos Selfa en lluita masculina -56 kg, Sergio Cortijos en lluita masculina -85 kg, Jordan Lavanda en ne waza -56 kg, Sergio Cortizos en ne waza -86 kg i Nerea Navarro en ne waza femenina – 62 kg.

En quant a les medalles de bronze, els valencians que les van aconseguir van ser Sandra Paños en lluita femenina -55 kg, María Albarracín en lluita femenina – 70 kg, José Culebras en ne waza -62 kg, els germans Hugo i Boris Murillo en duo masculí, María Albarracín i Marcos Selfa en duo mixte i Sandra Paños i Nerea Navarro en duo show femení