Polideportivo
»
»
»
»
»
GIMNÀSTICA | La CV torna a brillar al panorama nacional al lograr 21 medalles

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

GIMNÀSTICA | La CV torna a brillar al panorama nacional al lograr 21 medalles

Extraordinària actuació realitzada per les gimnastes de la Comunitat Valenciana en les competicions nacionals celebrades a Guadalajara. Destacar que les valencianes, amb les seues 21 medalles, van ser les grans guanyadores. Foto: Federació Gimnàstica CV.

Guadalajara va acollir diferents campionats nacionals de la modalitat de Gimnàstica Rítmica. Uns campionats en els que, sense cap dubte, van reinar les gimnastes de la Comunitat Valenciana. Entre les cuatre competicions -Campionat Nacional base individual; Copa base de conjunts; Primera fase de la Copa d’Espanya de conjutns y Copa de la Reina individual- les valencianes van guanyar un total de 21 medalles.

Entre aquestes cuatre competicions, hi ha que destacar que en la Copa base de conjunts, la Comunitat Valenciana es va proclamar campiona autonòmica per autonomíes, doncs de les 18 medalles que estaven en joc van guanyar un total de 8. Ante aquesta gesta, la Presidenta de la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana, Concepción Rico, va afirmar que: “Els conjunts de la nostra Comunitat destaquen per damunt de la resta”.

Per altra banda, centrant-nos en la competició base individual, van ser cuatre les gimnastes valencianes les que van aconseguir pujar al pódium. Mentrestant, en la Primera fase de la copa d’Espanya de conjunts, van bastar cuatre medalles per a que la CV es proclamara campiona per autonomíes.

Y per a finalitzar, en quant a la Copa de la Reina individual, la gimnasta valenciana Polina Berezina va guanyar la medalla d’or als seus cuatre aparells, sent aquests cércol, pilota, maces i cinta; mentre que la seua companya Noa Ros va aconseguir la plata amb la corda. Un total de cinc medalles que van servir per a que al CV finalitzara en lo més alt del pódium per autonomíes.