»
»
»
»
»
FUTBOL PLATJA | El Levante UD arranca amb bon peu la Lliga Nacional

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

FUTBOL PLATJA | El Levante UD arranca amb bon peu la Lliga Nacional

Grans notícies les que arriben des de la platja de Mazarrón, on el Levante UD de Futbol Platja ha arrancat amb victòria en la Primera Fase de la Lliga Nacional. Foto: Levante UD.

El conjunt granota es mesurava a un dels cocos de la competició, el Melistar Futbol Play de Melilla, vigent campió de la competició i un dels grans favorits per a reeditar el títol en aquest 2018. En un immillorable partit, el conjunt valencià ha sumat els seus primers punts, molt valuosos per a avançar a següents fases.

El partit va començar bé per als blaugrana que ben prompte van prendre la iniciativa en el marcador i van saber contrarestar totes les armes del rival, començant per una sòlida defensa i unes transicions ràpides, que combinades amb unes jugades d’una gran bellesa han fet que el Llevant situe el seu nom entre els grans equips.

Finalment el marcador va ser de 7 gols a 3 favorable als nostres. Els gols els van anotar José Enrique en 4 ocasions, signant un inici espectacular a l’altura de les expectatives creades pel futbolista. La resta se’ls hi van dividir entre José Miralles, que va anotar 2 i Fernando Guisado, que va tancar el compte dels golejadors levantinistes en aquesta primera trobada.

Categorías Polideportivo