»
»
»
»
»
FUTBOL PLATJA | El Llevant UD aconsegueix el ple de victòries en la primera fase de la Lliga Nacional

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

FUTBOL PLATJA | El Llevant UD aconsegueix el ple de victòries en la primera fase de la Lliga Nacional

El Llevant UD Futbol Platja ha aconseguit el ple de victòries (3 de 3 partits) i els nou primers punts aquest cap de setmana després de la disputa de la primera fase de la Lliga Nacional de futbol platja aquest cap de setmana a Mazarrón (Múrcia).

El combinat granota va vèncer el seu primer compromís davant el CD Melistar per 3-7 amb quatre gols de José Enrique, un dels millors en aquesta primera fase amb sis punts. Més tard es va creuar contra La Nucia i també es va imposar per 2-5 amb un doblet d’Aaron Clarke i la seua participació en aquesta primera fase va culminar amb el triomf en el tercer partit davant el CD Bela Blau per 5-2.

Després d’aquesta primera fase i amb nou punts en el seu caseller, l’equip granota tornarà a jugar a Sant Joan d’Alacant la segona fase el cap de setmana del 29 de juny a l’1 de juliol i afrontarà altres tres partits, sent el Platges de Mazarrón FP, el FC Jove Español i elAIS Platges San Javier els rivals als quals s’enfrontarà.

A més, els també granotes Chino i Juanito, que han participat en l’Europeu d’Àustria de Futbvóley han aconseguit la medalla de bronze amb la Selecció Espanyola després de vèncer a Noruega, Itàlia i caure davant França en el grup -van passar com a segons-, i posterior vèncer a Croàcia en vuitens, a Àustria en quarts i caure davant Portugal en semis.

DfRl_0rWAAYULs4

Fotos: Levante UD

Categorías Polideportivo