»
»
»
»
»
FUTVÓLEY | Chino i Juanito segueixen líders després de vèncer en la IV etapa de la Lliga Nacional

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

FUTVÓLEY | Chino i Juanito segueixen líders després de vèncer en la IV etapa de la Lliga Nacional

Chino i Juanito, els representants del Llevant UD Futvóley, segueixen líders de la Lliga Nacional de Futvóley després de vèncer aquest cap de setmana en la IV etapa disputada a Sant Sebastià.

La representació blaugrana va aconseguir un ple de triomfs en la fase de grups d’aquesta etapa; en el primer duel es van imposar davant Sergio i Facu amb un clar 18-2; en el segon van vèncer a Alberto i Fabricio per un 18-8; mentre que en el tercer duel d’aquesta fase prèvia van guanyar a David i Juanan 18-13.

Els granotes han sumat tres primeres posicions i un subcampionat en les quatre etapes disputades fins a hui

Ja en la fase final, van repetir victòria davant Luis Carlos i Dani, de l’Associació de Futvolei Alacant, en quarts de final per un 18-15 i 18-15. En semifinals, s’imposaren a Edu Baquero de València i Facu Silva de Tenerife per un 18-16 i 18-14 i en la final van aconseguir el triomf davant Roberto Be i Jaime Lara, de l’Associació de Futvóley Huelva aquesta vegada en tres mànigues per un 18-16; 16-18 i 15-10.

Els granotes continuen líders d’aquesta Lliga Nacional de Futbóley i amb aquesta porten tres victòries de quatre etapes disponibles. Van començar la temporada amb el subcampionat en la primera etapa, disputada a Tenerife, però es van imposar en les posteriors, celebrades a Barcelona, Vigo i ara a Donosti.

Foto: Levante UD

Categorías Polideportivo