»
»
»
»
»
POLIESPORTIU | Noves medalles per als valencians Lidón Muñoz i David Levecq en els Jocs Mediterranis

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

POLIESPORTIU | Noves medalles per als valencians Lidón Muñoz i David Levecq en els Jocs Mediterranis

L’actuació dels valencians durant els primers dies dels Jocs Mediterranis 2018 de Tarragona està sent excepcional. Després de les primeres alegries que van arribar el cap de setmana amb la nadadora Lidón Muñoz i l’haltera Alba Sánchez, han arribat noves medalles.

DbDxVNMW0AAU7kh

De nou Lidón Muñoz ha sigut la protagonista. Ella està sent, de moment, la valenciana més triomfadora. La castellonenca va igualar el rècord d’Espanya que ella mateixa posseïa en els 50 metres lliure amb 25:20 en una prova en la qual es va penjar la plata. Però a més, ja havia aconseguit anteriorment el mateix metall en els 100 metres lliures, i en total ja suma 5 medalles: tres plates així com dos tercers llocs en els relleus de 4×100 i 4×200 durant les primeres jornades.

Els valencians ja sumen sis medalles en aquests Jocs Mediterranis

Per la seua banda, el paralímpic valencià David Levecq -natural de Burjassot- es va penjar la plata en els 100 metres lliure S10, aconseguint així la sisena medalla valenciana en aquests XVIII Jocs Mediterranis de Tarragona –tercera vegada en la història que Espanya acull aquest esdeveniment.

DgmpO6JWAAEQBfF

La delegació espanyola ha aportat un total de 396 esportistes -19 d’ells valencians- i ja suma 54 metalls, sent segona en el medaller després d’Itàlia que ja té 69 medalles.

Fotos: @Paralimpicos i @ProyectoFER

 

Categorías Polideportivo