»
»
»
»
»
POLIESPORTIU | Els Taronja WOD i la Flamingueo Run, plats forts del segon dia dels Taronja Games

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: Levante, Castellón, Eldense y Elche.

POLIESPORTIU | Els Taronja WOD i la Flamingueo Run, plats forts del segon dia dels Taronja Games

La segona jornada dels Taronja Games 2018 ha superat totes les expectatives. Tant La Marina Real del Port de València com la platja de la Malvarrosa han vibrat amb diverses activitats programades i s’ha viscut una jornada on el bon ambient, l’esport i el sportainment -esport per a divertir-se i entretenir-se sense finalitats competitives- han sigut els principals ingredients.

FOTO1

Els Taronja WOD, diferents exercicis de fitness, han sigut els encarregats d’obrir el teló a primera hora del matí. Els Taronja WOD si que seguiran un sistema competitiu i han atret a València a un total de 200 participants; s’ha comptat amb els millors d’Espanya per a aquesta modalitat en la qual s’ha pogut competir en categories RX masculí, RX mixt i per equips de primera i segona divisió mixts.

En la jornada del diumenge es resoldran els Taronja WOD i es celebrarà la Travessia de natació d’1, 2 i 5 quilòmetres

Al llarg del dia s’han anat succeint els quatre Taronja WOD preparats per al dissabte tant en les instal·lacions de la Marina com en l’arena de la Platja de la Malvarrosa. Aquesta competició coneixerà als seus guanyadors el diumenge, una vegada culmine el WOD 5 i es coneguen els deu millors atletes per modalitat que disputaran la final amb el sisè.

IMG_4802

A més, un altre dels atractius de la jornada del dissabte ha sigut la Flamingueo Run, que s’ha celebrat a primera hora de la vesprada en la platja i que ha consistit en una activitat emmarcada dins del pla sportainment en la qual els participants han completat un recorregut d’arena ficant-se en la platja amb un flotador gegant d’un flamingo rosa. La diversió ha estat assegurada en tot moment i s’ha comptat amb una pre-party a la Flamingueo Run que ha servit per a amenitzar l’ambient durant l’hora de menjar. Durant la vesprada, diferents activitats s’han succeït i els instructors han guiat algunes activitats al ritme de la música enfront de l’escenari de la Marina.

FOTO2

Per a la jornada de diumenge està prevista la celebració de les travessies de natació d’1, 2 i 5 quilòmetres així com la Master Class Unoiuno i els últims dos Taronja WOD. Els premis posaran el fermall a un cap de setmana intens que va començar el divendres amb algunes activitats, entre les quals van destacar la competició de rem indoor i la vetlada de boxa.

Categorías Polideportivo