»
»
»
»
»
VÍDEO POLIESPORTIU | Els III Taronja Games converteixen a València en la capital mundial del sportainment // FOTOS

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

VÍDEO POLIESPORTIU | Els III Taronja Games converteixen a València en la capital mundial del sportainment // FOTOS

València ha sigut l’epicentre mundial del sportainment -esport per a divertir-se- aquest cap de setmana amb els III Taronja Games ‘Fitness Summer Festival‘, que s’han celebrat tant en La Marina Real del Port de València com en la Platja de la Malvarrosa.

Diferents modalitats esportives i diverses activitats guiades pels millors instructors s’han succeït en un intens cap de setmana en el qual el bon ambient i el bon temps han sigut protagonistes i en el qual València ha acollit als millors esportistes de tota Espanya i de la resta del món, així com a milers d’aficionats que han gaudit d’una programació d’allò més variada i acta per a tots els públics. Reportatge fotogràfic: Paloma Navarro.

29259557158_bc6acbf6e2_o

Rem indoor i vetlada de boxa el divendres

Els III Taronja Games van començar divendres passat al migdia amb diferents activitats programades per a empreses amb algunes proves relacionades amb esport i oci. Van ser la prèvia d’una vesprada completa que continuaria amb el rem indoor que va celebrar la seua prova en l’entrada del port de València. En ella, Óscar Martínez seria el vencedor absolut masculí seguit de Pedro Vivari i Sergio Ramos, mentre que Laura Jara faria el propi en l’absoluta femenina per davant de Cristina Sánchez i Noelia Sánchez.

A última hora de la vesprada va donar inici la ‘Sunset by SUMMA FSF’ que va reunir a un torn un centenar d’espectadors al costat de l’escenari. En ell, els monitors dirigien una classe al ritme de la música i animava als espectadors que s’acostaven per la Marina. Al mateix temps els experts i l’organització, al costat de l’ajuda de la Federació Valenciana de Boxa, preparaven el ring que acolliria la vetlada de boxa en horari nocturn.

Amb les graderies plenes, els afeccionats van gaudir de fins a vuit combats. En junior, Mohamed Ouahouah (CB Montcada) vencia a Ferrán Garulo (CB Sueca) per punts; en categoria jove Cristian Plaza (CB Team Sáez) vencia també per punts a Alfonso Gómez (CB La Unió de Castelló) i es proclamava campió del II Trofeu Olímpic Fernando Riera. El propi Fernando Riera, olímpic a Roma 1960, seria l’encarregat de lliurar les medalles. En el tercer combat Adán Álvarez (CB Sedaví) vencia a Edgar Cambrón (CB Llíria); en el quart Nicolás Marín (CB Boxing Unitres) a George Tsolev (CB Vila-real).

A més, es van disputar dos combats que van enfrontar a la selecció valenciana de Youseh en Naze i Izán Durá a una representació de Suècia i els valencians es farien amb la victòria en tots dos, sent els dos millors combats de la nit. Per últim, la vetlada va concloure amb el torn femení. Sheila Martínez (CB Boxing Unitres) vencia per punts a Fecioru en boxa aficionada, mentre que en boxa professional Elin Cederoos va vèncer per K.O tècnic a Klaudia Vigh en el cinquè assalt.

Primers Taronja WOD i Flamingueo Run el dissabte

El dissabte va començar un dels atractius d’aquestsTaronja *Games; els primers WOD. Els Taronja WOD han estat compostos per diferents exercicis de fitness i s’han celebrat tant en l’arena de la platja com en La Marina. Un total de 200 atletes amb representació de tota Espanya i de la resta del món es van inscriure segons els seus nivells i preferències en les categories RX masculí, RX mixt i per equips de Primera i Segona Divisió mixts.

Durant tot el dia van ser succeint-se els quatre Taronja WOD previstos, encara que seria el diumenge quan es coneixerien els campions amb la celebració del cinquè i el definitiu sisè (final). A més, es va comptar amb un altre dels atractius de la jornada que va ser la Flamingueo Run vespertina, una activitat emmarcada dins del pla sportainment -no competitiva- en la qual els 140 inscrits van gaudir completant un recorregut per l’arena i ficant-se en la platja amb un flotador gegant d’un flamenc. La diversió va estar assegurada des de la pre-party que va servir per a amenitzar l’hora de menjar. Durant la vesprada, diferents activitats es van succeir i de nou els instructors van guiar algunes activitats des de l’escenari de la Marina.

Resolució dels Taronja WOD i travessies nadant el diumenge

La jornada dominical arrancava amb les travessies David Levecq d’1, 2 i 5 quilòmetres en la Platja de la Malvarrosa. En la prova d’iniciació, Borja Guerrero s’ha proclamat vencedor masculí amb un temps de 23:42, mentre que Alonso García (25:45) i Jose Sapena (26:13) han completat el podi. En la categoria femenina, Lidia Gardell ha sigut la vencedora amb un temps de 25:18, mentre que Dunia Xapa (25:26) i Ángela Cardona (26:47) s’han penjat les medalles de plata i bronze respectivament.

En la prova d’1 quilòmetre adaptat, Pablo Huguet ha sigut el primer classificat amb un temps de 18:07. Per darrere s’ha comptat amb Arnau Dasí (24:04) i amb Álvaro Mateu (24:09). Per la seua banda, Eva Coronat s’ha fet amb el triomf en la prova femenina, amb un temps de 17:46, seguida de Marta Expósito (26:48) i de Leyre Ortí (26:50).

En la travessia de 2 quilòmetres, Carlos Coronat ha sigut el vencedor amb un temps de 36:22, mentre que Pepe Guillem (26:23) i José Antonio Marí (37:18) han completat el calaix. En la prova femenina, la primera classificada ha sigut Cristina García amb un crono de 45:05, mentre que Sarai Gascón (45:04) i Lena Zink (49:13) han acabat segona i tercera respectivament.

Quant a la prova de 5 quilòmetres, Rafa Pallarés s’ha alçat amb la victòria (1:13:40), seguit de Manuel Moreno (1:13:55) i de Mario Castejón (1:19:31) en la categoria masculina, mentre que Carolina Pradas ha vençut amb un crono d’1:14:18, seguida d’Andrea Lucas (1:25:37) i d’Alicia Baixauli (1:26:05).

A més, al llarg del matí s’ha comptat amb sessions de ioga i pilates, amb la Master Class Unoiuno i amb el desenvolupament final dels Taronja WOD. Després del WOD cinc, els deu millors atletes per categoria han passat a la final i després d’aquesta s’ha procedit al corresponent lliurament de premis. El Crossfit Las Rozas ha sigut el millor equip de Primera Divisió, seguit del Barbell Box i del Team Lastre. En Segona, l’or ha sigut per als Samarucs mentre que Notorius Team i The Entep Vikings han sigut segon i tercer respectivament. D’altra banda, en la categoria RX mixt ha vençut 2224 Power, seguit de Wild Pigs i de Madridgymnasitic Black, mentre que en RX masculí també s’ha comptat amb el triomf de Madrid Gymnastic; Blonyx Team i Sons of Pain han completat el podium. Amb el lliurament dels premis s’ha posat punt i final a un cap de setmana apassionant on València ha deixat el llistó ben alt amb uns Taronja Games que s’han tornat a superar i que des de ja comencen a preparar la seua pròxima edició.

Categorías Polideportivo
Salir de la versión móvil