»
»
»
»
»
POLIESPORTIU | Els valencians aconsegueixen 15 medalles als Jocs Mediterranis

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

POLIESPORTIU | Els valencians aconsegueixen 15 medalles als Jocs Mediterranis

La delegació espanyola ha culminat amb un total de 122 medalles els XVIII Jocs Mediterranis de Tarragona 2018, de les quals 15 d’elles han sigut para nostres representants valencians.

PAULA SORIA

Les primeres alegries van ser per a la natació i l’halterofília. Lidón Muñoz ha sigut la millor representant de la Comunitat Valenciana amb un total de cinc medalles. Les castellonenca, que va igualar el rècord d’Espanya que ella mateixa posseïa en els 50 metres lliures amb 25:20 es va penjar la plata, però anteriorment ja ho havia fet en els 100 metres lliures. Al final tenint en compte els relleus, va sumar 5 metalls; tres segons i dos tercers. Per la seua banda, l’haltera Alba Sánchez es penjava el metall de bronze en la categoria de menys de 58 quilos i en la modalitat de dos temps.

La Comunitat Valenciana ha aportat fins a 19 esportistes que han competit en 13 modalitats diferents

Més tard va arribar el torn per al paralímpic valencià David Levecq; el nadador es va penjar la plata en els 100 metres lliures S10, aconseguint així la sisena medalla valenciana en aquests XVIII Jocs Mediterranis, que es disputaven a Espanya per tercera vegada en la història. El gimnasta alacantí Néstor Abad (a la foto de baix) aconseguia més tard la tercera posició en la final de barra fixa que a més li permetia la classificació per a l’Europeu de Glasgow a l’agost.

NÉSTOR ABAD
L’atleta Fátima Diame va aconseguir altres dues medalles; el bronze en longitud amb un registre de 6.68 metres -marca personal-, que li va permetre el bitllet a l’Europeu de Berlín i un altre bronze en triple salt amb una marca espectacular de 13.92 metres. Per la seua banda, el taekwondista Daniel Ros es va proclamar campió en la modalitat de més de 80 quilos, mentre que l’il·licità Raúl Martínez feia el propi. D’altra banda, l’esportista Paula Soria (foto de dalt) -al costat de la madrilenya Belén Carro- es va imposar en la final del torneig de vóley platja aconseguint així la medalla d’or.

ffcvsub18espabelruiz
Els XVIII Jocs Mediterranis van acabar amb les alegries dels equips d’handbol femení i futbol masculí. La selecció espanyola femenina d’handbol, amb la valenciana Lara González van conquistar l’or davant Montenegro, mentre que la Sub18 masculina de futbol també es va adjudicar l’or amb un ‘hat-trick’ del valencià Abel Ruiz en la final. A més, també van ser campions Hugo Guillamón, José Pascual, Carlos Beitia i Nacho Díaz.

Fotos: Projecte FER

Categorías Polideportivo