»
»
»
»
»
FUTNET | La Generalitat Valenciana reconeix al Futnet com a “activitat física de caràcter esportiu”

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

FUTNET | La Generalitat Valenciana reconeix al Futnet com a “activitat física de caràcter esportiu”

El passat 29 d’octubre de 2018 Josep Miquel Moya, Director General d’Esports de la Generalitat Valenciana, va signar un decret pel qual es reconeixia al Futnet com a “activitat física de caràcter esportiu”. Una verificació que conforma el primer pas per crear en el futur la Federació de Futnet de la Comunitat Valenciana.

Els tràmits es van emprendre el passat mes de maig amb la presentació d’una sol·licitud acompanyada al mateix temps de documentació en la qual apareixia un projecte i la seua corresponent justificació, per així reconèixer al Futnet dins de l’àmbit esportiu.

La fallada positiva es deu al fet que s’adapta a la definició de l’article 23 de la Llei 2/2011, de 22 de març, de la Generalitat Valenciana.

Així doncs es reconeix al Futnet com una «activitat de caràcter esportiu», la qual cosa comporta al fet que s’autoritze la constitució de grups de recreació esportiva que el seu objectiu siga practicar aquesta modalitat. Però no només practicar-la, sinó poder organitzar també competicions.

Història del futnet

La Unió Internacional de Futnet (UNIF), organisme que regula el FUTNET a nivell mundial, va ser fundada en 2010 en Ginebra (Suïssa) encara que la seva seu es troba a Praga (República Txeca). Està composta per 22 membres de ple dret i 4 membres candidats que representen als cinc continents.

A Espanya la representació correspon a l’Associació Espanyola de FUTNET, que forma part de UNIF com a membre de ple dret des de novembre de 2017.

L’Associació Espanyola de FUTNET va ser fundada l’1 de juny de 2017 i està inscrita en el Registre Nacional d’Associacions amb el número 643675 de la secció 1ª. Té la seua seu a Borriana (Castelló), província on desenvolupa la major part de la seva activitat organitzant competicions a nivell local i provincial.

Categorías Polideportivo