Polideportivo
»
»
»
»
»
TAEKWONDO | Blanca Palmer aconsegueix la medalla de plata en el Open de París

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

TAEKWONDO | Blanca Palmer aconsegueix la medalla de plata en el Open de París

Grans notícies arriben des de la capital gal·la. El Open de París de Taekwondo s’ha saldat amb la medalla de plata per a Blanca Palmer en la categoria de -49 kg. L’esportista de Gandia cull un altre metall en la seua curta però reeixida carrera. Foto: Projecte FER.

La valenciana va passar directament a segona ronda

Fa tres setmanes ja va aconseguir l’or en el Open de Sèrbia, i encara que ara no va poder reeditar metall, l’èxit aconseguit en el Open parisenc és meritori. En aquesta competició han pres partida vuit espanyols del Projecte FER, cinc d’ells en categoria sènior i tres en junior.

La gandiense ha finalitzat en segona posició per darrere de Tania García, que ha aconseguit l’or en aquest Open francés. Ha completat el podi una altra espanyola, Irene Laguna, que comparteix posició amb la mexicana Daniela Souza.

Malgrat els bons resultats, va anar prematurament eliminada en l’últim Open, el de Croàcia

Pel camí s’han quedat la japonesa Chiren Murakami en la ronda de vuitens de final, l’atleta d’Uzbekistan Madinabonu Mannopova en quarts de final, Daniela Souza en les semifinals on ja es va assegurar un metall, i finalment l’espanyola Tania García, única taekwondista que ha aconseguit vèncer a la valenciana.

Així doncs, un altre metall que suma Blanca Palmer, que continua posant el nom de la Comunitat Valenciana amb magnificència en el món del Taekwondo.