»
»
»
RUGBI | La Vila planta cara al capdavanter però sucumbeix en el Pepe Rojo

Complicada tasca la que tenia el Club Rugbi La Vila aquest diumenge 2 de desembre en el camp del capdavanter, el SilverStorm El Salvador. Una trobada en el qual els alacantins van saber competir però que finalment van acabar caient per 36-14. Fotografia portada: Manuel A. González.

El partit va quedar molt encaminat del costat del SilverStorm El Salvador en la primera part, gràcies a una còmoda renda que va aconseguir en l’electrònic. Malgrat això els vileros van donar guerra tenint grans opcions de retallar distàncies en bastants moments del partit.

Bryant avançava als locals en dos minuts (7-0), però la rèplica dels nostres no es faria esperar per posar les taules (7-7).

Els primers compassos van ser d’alt voltatge. En tan sols dos minuts Oliver Mark Bryant assajava i transformava per donar als seus el primer avantatge en el xoc (7-0). Però els de Hernán Quirelli van reaccionar amb prestesa en el minut 6 (7-7).

L’empat arribaria per mediació de Miguel Lainz, qui anotaria el primer assaig per l’escaira visitant, i de la transformació de Matías Jara (7-7). Semblava que La Vila estava en el partit quan dos assajos pràcticament consecutius d’Escobar i Jurado van castigar a la defensa alacantina (17-7).

Michael Walker-Fitton ampliaria la renda fins al 24-7, però Javier Martínez assajaria per posar el 24-14 al descans.

La Vila ho va intentar de totes les maneres en la segona part per tractar d’acostar-se en l’electrònic i posseir opcions reals de portar-se una victòria. No obstant això no va ser possible. Nuu, Bryant i Aurrekotea farien miques l’esperança dels alacantins segellant la trobada i amb ell la victòria per 36-14.

Després dels últims resultats d’aquest cap de setmana, el CR La Vila és novè en la classificació amb 17 punts. En la propera jornada, rebran en el camp del Pantà al Barça Rugbi.