Polideportivo
»
»
»
»
»
REM | Alejandro Ruiz Lozano, elegit nou president de la Federació Valenciana

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

REM | Alejandro Ruiz Lozano, elegit nou president de la Federació Valenciana

Alejandro Ruiz Lozano (4 de maig de 1973) ha estat nomenat nou president de la Federació de Rem de la Comunitat Valenciana, càrrec que ocuparà els pròxims quatre anys i on rellevarà a l’ex president Juan Bautista Romero.

Una designació que s’ha dut a terme en l’Assemblea Extraordinària de la Federació Valenciana després de les eleccions convocades per la Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport de la Comunitat Valenciana.

Ruiz agafa el testimoni de Juan Bautista Romero.

Historial

El nou president, remero en actiu des de l’any 1987, ha exercit com a vicepresident de la FRCVdurant nou anys abans de fer el salt a la presidència. Així mateix, ha estat vocal de la Junta Directiva durant altres tres anys i vocal del Club Naútico Santa Pola des de 2010.

Objectius

L’objectiu que s’ha fixat com a prioritari el nou president passa per incrementar el nombre de practicants de rem. Com? Amb una forta promoció que serveixi no només per a guanyar nous adeptes sinó també que augmentin els d’alt rendiment.

La principal meta és augmentar tant els practicants com els remeros d’alt rendiment.

“La fi és créixer en nombre de clubs i en expansió territorial amb l’objectiu d’augmentar el nombre de practicants. Aquest augment de practicants comportarà a una major probabilitat de tenir millors remeros, remeros d’alt rendiment”, declara Ruiz.

El nou president de la FRCV ha volgut agregar que “creiem que les modalitats amb més capacitat d’evolució són: el Rem de Mar i el Rem Indoor, encara que no oblidem les possibilitats de la resta de modalitats”.

El nou president anhela també introduir el rem inclusiu.

Una altra de les prioritats del programa d’Alejandro Ruiz és la d‘iniciar-se en el rem inclusiu: “Cal promoure valors mitjançant el nostre esport, i per tant, és promoció del rem”.

Pel que respecta a la competició, la idea és “actualitzar i adaptar els diferents reglaments de competició perquè la seua aplicació siga clara i transparent”.

Categorías PolideportivoRemo