Polideportivo
»
»
»
»
»
KARATE | Plata en kata per equips per a Pepe Carbonell en el Open de París

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

KARATE | Plata en kata per equips per a Pepe Carbonell en el Open de París

Aquest cap de setmana, 26 i 27 de gener, s’ha disputat el Open de París, primera prova de la temporada 2019. Una cita internacional en la qual no ha faltat el karateka valencià Pepe Carbonell, qui recentment s’ha proclamat campió d’Espanya individual.

Pepe Carbonell, qui pot presumir d’haver-se alçat en 2018 campió d’Europa en kata per equips i subcampió del món, ha conquistat la medalla de plata al costat dels seus companys Francisco Salazar i Sergio Galán en la Premier League de París.

Pepe (el del mitjà) posant al costat dels seus companys.

Una presea que se’ls ha atorgat de manera automàtica i amb la qual han hagut de conformar-se, ja que el prolífic trio no va poder disputar la finalísima davant el combinat de Kuwait per una lesió del valencià. Així doncs, lamentablement no han pogut revalidar l’or que van collir l’any passat en la capital francesa.

Ara toca recobrar-se al més prompte possible per a tornar a la fantàstica senda que porta traçant Carbonell des de fa anys. I és que cal recordar, amb els Jocs Olímpics de Tòquio 2020 apuntant-se ja per l’horitzó, que s’ha canviat el sistema de puntuacions.