»
»
»
BOXA | Medalles per als valencians en el Campionat d’Espanya per Clubs

En el Campionat d’Espanya per Clubs que es va disputar fins al diumenge 3 de març en el Poliesportiu Toreig Valentín en Ponferrada. Quant als representants valencians van destacar els dels del Club de Boxa de Sedaví, que van acabar en la classificació b i , d’altra banda, el Club Elda Box, del que forma part un dels boxejadors més prometedors, José Quiles (-56) com Adrián Thiam (-59).

L’Elda tercer i el Sedaví octau d’Espanya

Per part del Club de Sedaví els seus components femenins també van obtindre el premi de les medalles. D’una banda Carla Casanova va aconseguir la plata en la categoria femenina -59 kg i, d’altra banda, Alba Bustos es va alçar amb l‘or en la categoria femenina Júnior -57 kg.

José Quiles preparat per a l’europeu de Rusia

José Quiles va ser un dels participants més destacats, a més de per la seua victòria en general per la manera en què va aconseguir plantar-se en la final. I és que el boxejador de l’Elda només va necessitar en les dos rondes anteriors a la final un assalt per a deixar KO als seus oponents. En la final no ho va tindre tindre tan fàcil i va haver d’imposar-se al seu rival per punts.

Positiu torneig previ a l’europeu per a José Quiles

El torneig era molt important per a molts dels participants de cara al pròxim campionat europeu Sub-22 que se celebrarà en la ciutat russa de Vladicáucaso el pròxim entre el 7 i 18 de març. L’anterior 6 de febrer es va donar a conéixer la llista dels representants d’Espanya en el torneig, entre els que es troba Quiles, quien l’any passat ja va aconseguir un bronze. És per açò que el torneig d’Espanya que ha realitzat mostra al gran nivell que es troba i amb quina dinàmica arriba al pròxim torneig important.