Polideportivo
»
»
»
»
»
KARATE | Pepe Carbonell, campió d’Europa de kata per equips per tercer any consecutiu

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Campeonato de Europa Absoluto de Kárate 2019
Pepe Carbonell (izquierda) muestra feliz la medalla de oro (RFEK).

KARATE | Pepe Carbonell, campió d’Europa de kata per equips per tercer any consecutiu

Pepe Carbonell (izquierda) muestra feliz la medalla de oro (RFEK).

El valencià Pepe Carbonell ha engrandit la seua llegenda a Guadalajara, ciutat en la qual s’està disputant el Campionat d’Europa de Karate Absolut. Una competició en la qual tots els països han conjuminat esforços per a reivindicar que el Comitè de París 2024 rectifique i torne a acollir al karate com a disciplina olímpica.

L’integrant del CD Kazokusport s’ha coronat campió d’Europa de kata per equips per tercer any consecutiu al costat dels seus companys Sergio Galán i Fran Salazar. El prolífic trio espanyol s’ha imposat a Turquia en la gran final gràcies al kata Anan, el que els ha brindat la medalla d’or amb una puntuació de 26,96 enfront dels 26,88 del kata Gankaku dels turcs.

La final davant Turquia va estar molt disputada.

Un títol que han conquistat per mèrits propis després de realitzar un Europeu brillant i on l’emoció la va posar el madrileny Fran Salazar, qui no va poder ocultar les llàgrimes en la qual ha estat el seu comiat. Les medalles de bronze van ser per als combinats de Rússia i Itàlia.

El palmarès del valencià és envejable: campió d’Espanya, d’Europa i subcampió del Món. Els Jocs Olímpics de Tòquio 2020, on el karate s’estrenarà com a modalitat olímpica, conforma una oportunitat més de rubricar que el present i futur del karate espanyol va lligat a la seua figura.

És el tercer títol europeu consecutiu.