»
»
»
»
»
ESCALADA | El valencià Carlos Tudela mor en un accident fortuït en la Cresta Bardamina

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Carlos Tudela

ESCALADA | El valencià Carlos Tudela mor en un accident fortuït en la Cresta Bardamina

Trista notícia la que ha confirmat la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana. L’alpinista valencià Carlos Tudela, referent absolut d’aquest esport, ha mort després de sofrir un accident en el pic de la Cresta  Bardamina de Benasc (Osca) a l’edat de 62 anys.

El tràgic succés va ocórrer sobre les 12:00 hores del diumenge 31 de març, moment en el qual els serveis d’emergències van rebre l’avís d’un accident d’un muntanyenc en la zona. El Grup de Rescat i Intervenció de Muntanya, la Unitat Aèria d’Osca i un metge del 061 es van desplaçar fins al lloc, on lamentablement només van poder certificar la mort de Tudela.

El currículum del valencià era envejable, en el qual destacaven activitats com el Khan Tengri, la paret sud de l’Aconcagua o diversos pics de l’Himàlaia i els Alps entre altres. Al costat de la seua parella Rosa Real, primera valenciana a ascendir a l’Everest, era autor de diverses guies d’escalada.

Des de la Federació han indicat que l’accident va ser “fortuït” en desplaçar-se una pedra que va provocar la caiguda de Tudela per un pendent “molt pronunciat”. Des de Golsmedia Sports ens unim a les mostres de condolença a la seua família i amics en aquests durs moments.

Por Golsmedia

Categorías Polideportivo