»
»
»
»
»
FITKID | Canals es prepara per a acollir un Campionat d’Espanya de rècord

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Campeonato España Fitkid 2018

FITKID | Canals es prepara per a acollir un Campionat d’Espanya de rècord

El Pavelló Municipal Ricardo Tormo de Canals albergarà per segon any consecutiu una nova edició del Campionat d’Espanya de Fitkid, el cap de setmana de 27 i 28 d’abril . Un torneig que està organitzat per Fitkid Espanya amb la col·laboració de l’Ajuntament de Canals.

Aquesta 25ª edició comptarà amb 1.173 participants, xifra que marca un rècord d’inscripcions. Dels clubs locals de Canals, Fantasi i Ballart, participaran 310 esportistes. Els clubs participants provenen de 9 províncies: Alacant, Barcelona, Bizcaia, Castelló, Girona, Madrid, Málaga, Tarragona i València.

Segon any consecutiu que se celebrarà en Canals.

En total, competiran 398 coreografies durant 28 hores de competició de cinc disciplines distintes: Fitkid, Fantasia, Dance Show, Jazz Funck i Hip Hop. A més aquesta cita esportiva serà classificatòria per al «IDF World Dance Championship 2020».

Ricardo Requena, alcalde de Canals, ha declarat que «aquest esdeveniment esportiu es converteix en una activitat social molt rellevant que reuneix a milers de persones, familiars i esportistes, que visitaran Canals durant el cap de setmana de competició».

S’ha batut el rècord d’inscrits amb 1.173 participants.

Per la seua part, José Ramón Garrido, regidor d’Esports, ha volgut agrair que» Canals torne a ser la seu d’aquest esdeveniment tan rellevant d’un esport que centenars d’esportistes del municipi practiquen cada setmana i que, a més, estan aconseguint reconeixements en nombroses competicions».

Tota la informació de l’esdeveniment es pot consultar a la web: www.fitkid.org i a www.facebook.com/fitkidesp/

Serà classificatori per al IDF World Dance Championship 2020.

Por Golsmedia

Categorías Polideportivo