»
»
»
PARATRIATLÓ | El valencià Héctor Catalá conquista la Sèrie Mundial de Milà

El valenciano en lo más alto del podio junto a su guía Gustavo Rodríguez (Paralímpicos).

Aquest cap de setmana s’ha disputat la Sèrie Mundial de paratriatló de Milà, una competició de la qual ens arriben grandíssimes notícies. El valencià Héctor Catalá, integrant del Projecte FER, ha ofert un espectacle en terres italianes per a alçar-se al costat del seu guia Gustavo Rodríguez campió de PTV1 (cecs o deficients visuals).

És la segona medalla internacional de la qual s’apoderen la dupla valencià-gallega, els qui van aconseguir alçar-se amb el bronze en l’últim Campionat del Món celebrat en Gold Coast(Austràlia). Un palmarès amb el qual van llançats als Jocs Paralímpics de Tòquio 2020, objectiu que s’ha marcat a foc el de Serra.

Héctor Catalá es proclama campió de PTV1 de la Sèrie Mundial de Milà.

El títol a Milà es va començar a forjar en el segment de natació, on van quedar segons en el llac Idroscalo. En tàndem van aconseguir col·locar-se en la primera posició, la que ja no abandonarien en la carrera a peu on van obtenir el millor temps. Amb 1.00.09 van avantatjar en un minut al britànic Dave Ellis.

Encara que ara assaborir la presea, Héctor ja té assenyalat en vermell en el calendari la Sèrie Mundial de Mont-real, la pròxima gran cita internacional que haurà d’afrontar. La competició se celebrarà a la fi del mes de juny i tant de bo vegem al valencià pujar-se de nou pel cap alt alt del podi.

El paratriatleta valencià suma aquesta presea al bronze del Mundial de Gold Coast.