Polideportivo
»
»
»
»
»
FUTBOL SALA ADAPTAT | El Castelló – Asorcas lidera la fugida de la Copa d’Espanya per a sords

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
castellon asorcas abril 2019
Plantilla del CD Castelló-Asorcas (Fundació Albinegra).

FUTBOL SALA ADAPTAT | El Castelló – Asorcas lidera la fugida de la Copa d’Espanya per a sords

Plantilla del CD Castelló-Asorcas (Fundació Albinegra).

El pròxim cap de setmana Granada acull la Copa d’Espanya de futbol sala per a sords, una competició que es disputarà els dies 4 i 5 de maig i en la qual la Comunitat Valenciana anava a estar molt ben representada. Ara ja no serà així després d’un canvi dramàtic dels esdeveniments.

El CD Castelló – Asorcas ha fet oficial la seua renúncia a participar en la competició copera a escassos dies que aquesta es realitze. Els motius que esgrimeixin la directiva del club albinegre és que “la gestió no està sent l’adequada i no és la primera vegada que succeeix”.

Els castellonencs no participaran en la Copa d’Espanya perquè “la gestió no està sent l’adequada”.

La “falta d’informació” ha comportat al fet que el club castellonenc adopte aquesta dràstica i trista decisió sobre el torneig que està organitzant la Federació Espanyola d’Esports per a Sords (FEDS) braç a braç amb la Federació Andalusa d’Esports per a Sords (FADS).

Un moviment que altres clubs han decidit secundar al conjunt orellut pels mateixos motius argumentats. Una veritable llàstima posat que el CD Castelló-Asorcas es queda sense una oportunitat d’or per a ampliar el seu vast palmarès després del bronze de l’últim Nacional de futbol sala.

Altres clubs han pres la mateixa decisió.

Por Golsmedia