Polideportivo
»
»
»
»
»
CICLISME ADAPTAT | Pluja de medalles per als valencians en el Nacional de Salamanca

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Nacional Ciclismo Adaptado Carretera 2019
Medallistas de la segunda jornada del Campeonato de España de Salamanca (RFEC).

CICLISME ADAPTAT | Pluja de medalles per als valencians en el Nacional de Salamanca

Medallistas de la segunda jornada del Campeonato de España de Salamanca (RFEC).

Aquest cap de setmana s’ha disputat el Campionat d’Espanya de Ciclisme Adaptat en Carretera, una competició que ha tingut lloc a Salamanca i en la qual els representants de la Comunitat Valenciana han brillat amb llum pròpia collint un total de vuit medalles: cinc ors i tres plates.

Proves contra el crono 

Després del Team Relay de la primera jornada, on la nostra selecció no va poder accedir al podi, va arribar el torn de les proves contra el cronocorresponents a la segona jornada del Nacional que va tenir lloc en la localitat de Salamanca de Villares de la Reina.

Handbikes

En la modalitat de handbikes arribaria la primera presea per a l’expedició valenciana. El valencià Francisco Tamarit s’alçaria subcampió en MH5, una categoria en la qual tan sols va ser superat pel gallec Iván Manoel Montero. El podi el completaria en tercera posició José Vicente Arzo.

Bicicletes

El campió del Món Ricardo Ten va tornar a fer un autèntic recital per a conquistar el títol en MC1, destronant així al vigent campió, un JuanjoMéndez que hauria de conformar-se amb la plata. Carlos Sarrias seria bronze. Una nova alegria estava per arribar per a la Comunitat Valenciana.

Maurice Eckhard, company de Tingues en el Projecte FER, es convertiria en el protagonista absolut de MC2 penjant-se al coll l’anhelat or. El valencià es va imposar en la prova a Antonio García i José Fernández, segon i tercer respectivament.

Tàndem

La prolífica jornada per als interessos dels valencians encara donaria més de si. La dupla valenciana composta per Octavio Gilabert i Eloy Teruel, recentment creada, es van proclamar subcampions del tàndem. Per la seua part, Adolfo Bellido i Noel Martín van revalidar el títol i els madrilenys Carlos González i Gabriel Ochando conclourien tercers.

Ricardo Ten i Maurice Eckhard són els més destacats amb dos ors cadascun.

Proves en línia

Salamanca va acomiadar els nacionals de ciclisme adaptat en carretera amb les proves en línia, una tercera jornada en la qual els nostres corredors no van cessar de pujar-se al podi repetint pràcticament els resultats de la jornada precedent en Villares de la Reina.

Handbike

Un dels duels més emocionants de l’última jornada del Campionat d’Espanya va tenir lloc en la categoria MH5 entre el valencià Francisco Tamarit i el gallec Iván Manoel Montero. Després d’un sprint final no apte per a hipocondríacos Tamarit es va portar la victòria alçant-se campió. Montero seria subcampió i José Vicente Arzo tercer.

Bicicletes

Ricardo Ten no va donar opció als seus contrincants en la carrera de MC1, on va travessar la línia de meta en primera posició després d’un gran arreón mancant tres girs per a marxar-se en solitari. Juanjo Méndez i Carlos Sarrias completarien el podi en segon i tercer lloc respectivament.

Maurice Eckhard tampoc va fallar i va tornar a penjar-se l’or en MC2 en una prova on des dels primers compassos va començar a liderar per a acabar marxant-se en les últimes voltes. Els andalusos Antonio García i José Fernández van ser plata i bronze respectivament.

Tàndem

En la categoria masculina es va repetir el mateix guió que en la CRI. Adolfo Bellido i Noel Martín, molt superiors a la resta, s’alçarien amb l’or. Els nostres Octavio Gilabert i Eloy Terol s’alçarien subcampions i en tercer i últim lloc Carlos González i Gabriel Ochando.