»
»
»
»
CICLISME ADAPTAT | El valencià Ricardo Ten es corona en la Copa del Món de Corridonia

El valenciano recibe la medalla de oro en la prueba de línea (Proyecto FER).

El ciclista paralímpic Ricardo Ten, vigent campió del Món, ha brillat amb llum pròpia en la Copa del Món que s’ha disputat aquest cap de setmana en la localitat italiana de Corridonia. Una competició en la qual el valencià ha brillat amb llum pròpia.

L’integrant de Projecte FER i del Hyundai KoryoCar torna a la capital del Túria amb dues medalles en la seua maleta que li acosten més si cap als Jocs Paralímpics de Tòquio 2020. En la jornada dominical d’avui han tingut lloc les proves en línia, en les quals s’ha proclamat campió de la classe C1.

Ricardo Ten ha aconseguit l’or en la prova de línia C1 i la plata en contrarellotge.

En la jornada precedent, es va alçar subcampió en les proves de contrarellotge de la classe C1 en realitzar un crono de 31’55”. Una segona posició que per molt poc no va acabar en títol ja que Ten es va quedar a només nou segons del guanyador final, el alemám Michael Teuber que va conquistar l’or amb un temps de 31’46”.

El valencià arribava a la cita després de guanyar l’or en la European Paracycling Cup, torneig que es va celebrar a la fi del mes de març i que és puntuable per a Tòquio 2020, i d’aconseguir el doblet en el Campionat d’Espanya de la setmana passada a Salamanca. Els èxits parlen per si sols.

El valencià es va fer amb un doblet la setmana passada en el Nacional de Salamanca.