»
»
»
»
CICLISME ADAPTAT | Ricardo Ten, més rei que mai després de la Copa del Món de Ostende

Ricardo Ten posa feliz en el podio con su medalla de oro en MC1 (RFEC).

El ciclista paralímpic valencià Ricardo Ten continua demostrant que no té rival en les proves de línia MC1. La setmana passada, en la Copa del Món de Corridonia, es va alçar amb la medalla d’or brillant amb llum pròpia.

Aquest cap de setmana, en la Copa del Món que s’ha disputat a la ciutat belga de Ostende, ha repetit la primera posició que va conquistar fa menys d’una setmana en Corridonia. L’integrant del Projecte FER i del Hyundai Koryo Car està de dolç i llançat a propulsió als Jocs Paralímpics de Tòquio 2020.

Després de coronar-se campió en Corridonia, Ricardo Ten ha fet el propi en Ostende.

La segona victòria en les proves en línia de la Copa del Món reforcen el lideratge d’un Ricardo Ten que no troba rival que li faja ombra. L’ex nedador paralímpic es va imposar als seus contrincants en un sprint final que va fer les delícies dels assistents.

El valencià tanca la seua participació en Ostende amb dues preseas en la seua maleta, ja que a l’or en la prova en línia MC1 cal sumar-li una medalla de bronze en la contrarellotge. Jornada extraordinària per a la selecció espanyola que marxa de terres belgues amb un botí de 10 metalls, 5 dels quals són d’or.

El valencià es va fer amb la victòria en la prova en línia MC1 en l’sprint final.