Polideportivo
»
»
»
»
»
CICLISME ADAPTAT | Ricardo Ten, a pel triplet en les proves en línia

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Ricardo TenCopa Mundo Ostende 2019
El valenciano celebra su título en la Copa del Mundo de Ostende (UCI).

CICLISME ADAPTAT | Ricardo Ten, a pel triplet en les proves en línia

El valenciano celebra su título en la Copa del Mundo de Ostende (UCI).

El campió del Món Ricardo Ten està quallant una temporada excel·lent que els seus resultats no fan més que acostar-lo als Jocs Paralímpics de Tòquio 2020. El valencià és el número 1 de les proves en línia, on s’ha proclamat campió en la categoria C1 en les Copes del Món disputades en Corridonia i Ostende.

L’esportista del Hyundai Koryo Car i Projecte FER vol més, per això tractarà aquest cap de setmana en la Copa Europea de Bourg en Bresse (França) conquistar la tercera medalla d’or consecutiva. Un nou títol que suposaria punts molt sucosos per a Tòquio 2020.

Ricardo Ten ve de guanyar en les Copes del Món de Corridonia i Ostende.

Una cita que la selecció espanyola afronta amb una principal novetat: l’absència de la prova de Team Relay. El recorregut que ha estipulat l’organització és un circuit de 10 quilòmetres que comptarà amb algun  repecho però amb un ferm sempre en bon estat.

A diferència de les Copes del Món celebrades recentment, en la Copa Europea de Bourg en Bresse es voltejarà l’ordre. Les carreres en línia donaran el tret de sortida el proper dissabte 25 de maig, mentre que les proves contra el crono es duran a terme el diumenge 26 de maig.

Lluitarà pel tercer or consecutiu en les proves en línia C1 en Bourg en Bresse.

Por Golsmedia