»
»
FUTBOL PLATJA | El MVP Pablo Pérez serveix en safata la Copa RFEF al Llevant

La plantilla al completo posa con la Copa y el trofeo MVP (LUD Fútbol Playa).

La Platja de Sant Joan d’Alacant es va posar les seves millors gales el passat cap de setmana i no només per a acollir les fogueres, sinó també per a coronar al flamant nou campió de la Copa RFEF de futbol platja. Un títol que s’ha quedat en “casa” després d’una competició trepidant.

El Llevant UD Futbol Platja s’ha proclamat vencedor després de derrotar 4-1 al CD San Francisco en la gran final sumant així un nou trofeu a les seues vitrines. I ull, perquè el seu vast palmarès podria acréixer-se la setmana vinent en l’última jornada de la Lliga Nacional, campionat en el qual els granotes defensen títol.

Els granotes es van alçar amb el títol en imposar-se en la final al CD San Francisco per 4-1.

Capitán LUD Fútbol Playa con la Copa RFEF
El capitán granota alza la Copa (LUD Fútbol Playa).

Una final a la qual els llevantins van accedir després de doblegar en semifinals al Roses Platja per 9-4 liderats per un extraordinari “Tanc” Pérez que signaria quatre punts. Un Pablo Pérez que també va vacunar en la gran final signant altres dues dianes que ho van portar a ser designat MVP en finalitzar la Copa amb tretze gols en el seu caseller.

En la fase de grups els de la capital del Túria ja van avisar que havien arribat per a portar-se a València la Copa RFEF, com finalment ha estat. Van vèncer 6-2 al Bala Azul amb un hat-trick de Pablo Pérez, van empatar a 2 contra el CD San Francisco sent el “Tanc” l’únic golejador i van guanyar per un contundent 11-0 al CD Fuensalida en el qual Pérez va signar un doblet.

Pablo Pérez va ser nomenat MVP del torneig en marcar tretze gols.