»
»
HOQUEI | Les seleccions Sub 21 passen a la semifinal de la EuroHockey Júnior en Beteró

Com ja informem, les seleccions Sub 21 es mesuraven al llarg d’aquesta setmana en la EuroHockey que es disputava en el Poliesportiu Verge del Carmen – Beteró.

La Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana va acollir ahir els partits tant de la selecció femenina com la masculina.

Categoria femenina

Les espanyoles es mesuraven davant Irlanda i finalment van eixir victorioses amb un 4-0 en l’electrònic. Per part seua, Països Baixos va superar a Rússia (9-0).

Laura Barrios començava obrint el marcador després d’anotar un stroke, mentre que Isabel Zaldúa ampliava la diferència en el segon quart després d’un penal ben executat.

Laura y Sara Barrios aconseguiren anotar  un gol cadascuna.

En la segona part, Laura i Sara Barrios van aconseguir anotar  un gol cadascuna. L’equip de Jordi Alastrue va aconseguir certificar el passe a les semifinals del Eurohockey femení.

Les espanyoles van perdre ahir en la fase de grups contra Països Baixos, per la qual cosa disputaran les semifinals contra Alemanya. Isabel Zaldúa va ser l’autora de l’únic punt de la trobada per a les espanyoles.

Les semifinals femenines serà Espanya-Alemanya i Països Baixos-Bèlgica. Les xiques lluitaran per aconseguir revalidar el títol aconseguit en 2017 en aquest mateix escenari.

Categoria masculina

Els espanyols van empatar davant Irlanda sobre la botzina i jugaran la semifinal contra la mateixa selecció que les xiques, l’alemanya.

Els xics tenien assegurada la classificació a la semifinal passara el que passara en el partit davant Anglaterra. El partit va començar molt igualat i, com era d’esperar, el partit va arribar al descans amb l’empat a zero en l’electrònic.

Enrique Zorita va posar l’empat sobre la botzina.

Anglaterra va començar posant-se per davant en el tercer quart gràcies al punt d’Edward
Way. En canvi, en l’últim quart, Enrique Zorita va posar l’empat sobre la botzina.

Les semifinals masculines seran Alemanya-Espanya i Països Baixos-Anglaterra.

Semifinales

El dissabte 20 de juliol es disputaran els partits per eliminatòria amb la disputa de les semifinals.