Polideportivo
»
»
»
»
»
NATACIÓ | Lidón Muñoz aconsegueix l’objectiu de la semifinal en 50m i finalitza quinzena

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.
Lidón Muñoz
Lidón Muñoz a les semifinals

NATACIÓ | Lidón Muñoz aconsegueix l’objectiu de la semifinal en 50m i finalitza quinzena

Lidón Muñoz a les semifinals

Del 12 de juliol al 28 de juliol es disputava el Mundial de Natació. En ell trobàvem a la nadadora de Castelló de la Plana pertanyent del Projecte FER, Lidón Muñoz. Aquesta mateixa matinada ha tingut lloc la semifinal de 50 metres en la qual ha participat.

El certamen més important a nivell mundial de natació ha tingut lloc a Corea i ha conclòs aquesta mateixa matinada. Ahir Lidón va disputar els 100 metres lliures, desafortunadament no va poder superar la primera ronda. La castellonenca va aconseguir la posició 29 entre les 90 participants, en canvi, es classificaven per a semifinals les 16 amb millors cronos.

Lidón Muñoz va aconseguir l’objectiu de participar en la semifinal

L’esportista del Projecte FER no baixava el cap pel fet que li quedava per afrontar la seua disciplina favorita, els 50 metres lliures. L’objectiu de Lidón era ser una de les 16 nadadora més ràpides de la disciplina i arribar a les semifinals. La nadadora va aconseguir al juny batre dues vegades el rècord d’Espanya a Roma fins a deixar-lo en 24:82.

La plusmarquista va nadar la semifinal per un carrer exterior i finalment va acabar en la quinzena posició en els 50 metres lliures. El temps (25.02) va ser lleugerament superior al reeixit en eliminatòries (24.94). El tall per a la final es va quedar en 24.46 en el qual Bronte Campbell i Xiang Liu van empatar. La vencedora de la prova va ser Sarah Sjortrom, la sueca va aconseguir també l’or en els 50 metres papallona.

Categorías Polideportivo