Polideportivo
»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | Descobreix les noves regles que s’aplicaran aquesta temporada

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
FFCV

FUTBOL SALA | Descobreix les noves regles que s’aplicaran aquesta temporada

Encara a l’espera que comencen de manera oficial les competicions de futbol sala, el Comité Nacional de Futbol Sala de la Real Federació Espanyola de Futbol ha anunciat les novetats que s’aplicaran a partir de la pròxima temporada tant en categoria femenina com masculina.

Amb el que respecta als Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, es va a crea una nova categoria: Aleví Femení. Les xiques ho feien anteriorment i de forma obligatòria en Aleví Mixt. D’aquesta manera tal com expliquen des de la RFEF: «Es pretén potenciar el futbol sala base femení, alhora que s’augmentar la participació de les xiquetes en aquestes edats».

Novetats a la categoría femenina

En categoria femenina, els quatre primers classificats lluitaran pel títol de campió mitjançant la realització d’eliminatòries de playoff. En Primera Divisió quatre equips descendiran de categoria, mentre que en Segona Divisió canvia el model d’ascens, els tres primers classificats tindran opcions de pujar de categoria mitjançant playoff. 

La Supercopa Femenina es disputarà a partit únic en el pavelló de la Ciutat del Futbol de las Rozas. Respecte a la Copa d’SM La Reina, participaran en la mateixa 16 conjunts de Primera Divisió i 16 de Segona Divisió. El guanyador del títol eixirà d’una Final Four, que se celebrarà en les mateixes dates i seu que la Copa del Rei.

Novetats a la categoría masculina

En categoria masculina, les novetats afecten la Segona Divisió B. Els quatre primers classificats de cada grup formaran part d’un playoff d’ascens, només tres conjunts pujaran a Segona Divisió.

Quant a la Divisió d’Honor Juvenil, es passa de deu a huit grups formats per 16 o 14 equips, depenent de la zona geogràfica a la qual pertanguen. La Copa d’Espanya Juvenil la disputaran els dos primers classificats en cadascun dels 8 grups. Dels 16 només 8 formaran part de la Fase Final que es disputarà en Las Rozas.

Categorías Polideportivo